Dé cadeautip voor de feestdagen!

Hoe breng jij de feestdagen door? Gezellig met familie en vrienden rond een tafel vol lekkere hapjes en drankjes. De feestdagen deel je met elkaar. Met een muziekje op de achtergrond, de kaarsjes aan met elkaar het jaar doornemen en vieren dat je samen bent. Lachen, genieten en leuke dingen doen. En voor nog meer plezier en spanning haal je voor de feestdagen De Zwerver en De Stalker in huis!

Daarmee bedoelen we niet dat jij je kerstdiner ineens moet delen met een tafel vol onbekenden, hoor. Maar de feestdagen doorbrengen met Eigenaar Onbekend is wel een sfeerverhogend idee. De spelmakers van spannende en interactieve escapegames voor thuis, hebben namelijk een nieuw spel voor jou en je kerstgezelschap. Bestel je nu, dan heb je het lekker op tijd in huis voor de feestdagen!

Spanning en plezier

Na het succes van De Stalker, waarin je Eva helpt bij het opsporen van de freaky stalker die haar achterna lijkt te zitten, is er nu ook De Zwerver. In deze kersverse escapebeleving ga je aan de hand van spellen, puzzels, raadsels, Whatsapp en video’s op zoek naar een verdwenen man in Voorn. Zijn koffer vol ogenschijnlijke rommel van de straat krijg jij in huis om aanwijzingen en clues te vinden over zijn identiteit en daarmee de ware aard van zijn mysterieuze verdwijning te ontrafelen. Een avond vol spanning en plezier zijn verzekerd met deze fraai uitgewerkte spelverhalen.

Alle ingrediënten voor een goed spel

Op het prominente escaperoomplatform Escapetalk.nl werd De Stalker eerder al beoordeeld met een mooie 9,3. Ook de eerste lovende kritieken op De Zwerver komen binnen: “De puzzels zijn origineel, zitten goed in elkaar en zijn precies goed qua lengte. De flow is sowieso prima. Alle ingrediënten voor een goed spel dus. […] Al met al zijn we ook met dit deel zo’n drie uur heerlijk aan het puzzelen geweest.”. De ontwikkelaars van Eigenaar Onbekend, een samenwerking van spelmakers Kamer 237 en CLAP, zijn trots op deze mooie woorden over De Zwerver.

Hoe ga jij deze spannende spellen beleven met jouw gezelschap speurneuzen? Er zit maar één ding op: ga naar www.eigenaaronbekend.nl en bestel nu escapekoffer De Stalker of De Zwerver, dan heb jij de luxe spellen nog op tijd in huis voor de feestdagen.

De Zwerver & De Stalker cadeau

En zit je onverhoopt home alone met een afstandsbediening op de bank, verras dan een ander met een van de luxe spelkoffers van Eigenaar Onbekend. Want zo’n luxe spelkoffer is fantastisch om te spelen, maar ook om cadeau te geven. En zeg nou zelf, wie laat De Zwerver of De Stalker nu niet in huis met kerst …

Play Video