De Stalker

De escapebeleving voor thuis
met hersenkrakers voor denkers en doeners

Ontwikkeld in samenwerking met Kamer 237, een van de beste escaperooms van de wereld.

Avondvullend spel voor jou en je vrienden. Adrenaline gegarandeerd!

On- en offline aanwijzingen én contact via WhatsApp.

Van uitzoeken en verbanden leggen tot puzzelen: volop afwisseling en uitdaging.

Ontrafel samen met je vrienden het geheim

Eva stuit op een mysterieuze koffer, een vondst die haar direct intrigeert. Wie zou de eigenaar zijn? Gedreven door nieuwsgierigheid maakt ze de koffer open en de inhoud laat haar versteld staan. Ze vindt foto’s, ontelbaar veel foto’s, allemaal van haarzelf. Vanaf dat moment lukt het haar niet meer om rustig te slapen.

Ben jij samen met je vrienden, familie of collega’s klaar om dit raadsel te ontrafelen? Wie is de eigenaar van de koffer en wat zijn diens bedoelingen? Stort jezelf in het avontuur en bestel “De Stalker”: een spannend thuis-escaperoom spel dat zowel de denkers als de doeners onder ons zal fascineren.

Dit kun je verwachten

“De Stalker” is jouw sleutel tot een avond vol raadsels en avontuur. Hier zijn drie redenen waarom dit spel jouw aandacht verdient:

  • Prikkelende hersenkrakers: Scherp je verstand en vindingrijkheid met uitdagingen die zowel denkers als doeners aantrekken.

  • Unieke attributen: Elke clue en puzzelstuk brengt je een stap dichter bij de oplossing, met verrassende elementen die de ervaring verrijken.

  • Gemengde aanwijzingen: Duik in een avontuur waarbij online speurwerk hand in hand gaat met tastbare puzzels voor een dynamische spelbeleving.


Maak je klaar voor een meeslepende ervaring die je probleemoplossend vermogen op de proef stelt. “De Stalker” wacht op je, klaar om een avond vol spanning en uitdaging te bieden. Durf jij het mysterie te ontrafelen?

Refill De Stalker

18,50

Combi De Stalker

73,50

Veelgestelde vragen

We adviseren een team van 3 tot 6 personen, zo blijft iedereen bezig en betrokken bij het verhaal en het spel. Je kunt de koffer ook met 2 personen spelen, trek er dan wel wat meer tijd voor uit 😉
Soms kan het helpen om een puzzel even weg te leggen en eerst met een andere puzzel aan de slag te gaan of de puzzel aan iemand anders te geven, die er misschien met een andere blik naar kijkt. Kom je er toch niet uit? Geen paniek! Scan de QR code of type het webadres in dat je vindt op de instructiebrief, zo kom je op de hulppagina van de betreffende koffer. De hints helpen je weer op weg!

Tja…dat kunnen we natuurlijk niet verklappen. We kunnen wel al beloven dat de koffer een duidelijke spelinstructie bevat, een link naar het hint systeem dat jou verder op weg helpt als je vastloopt, een introductie, spannend en meeslepend verhaal en heel veel uitdagende puzzels!

Geen probleem! Het spel is niet tijdsgebonden. Neem de tijd die jij nodig hebt.

Pre order nu de nieuwste koffer van Eigenaar Onbekend ‘De Zwerver’ en heb deze escapebeleving eind november als eerste in huis!

Open de doos: daarin vind je de koffer en een enveloppe. Lees vervolgens de documenten in de enveloppe goed door. Deze helpen je om het spel te starten!

Play Video