De Stalker

De escapebeleving voor thuis
met hersenkrakers voor denkers en doeners

Ontwikkeld in samenwerking met Kamer 237, een van de beste escaperooms van de wereld.

Avondvullend spel voor jou en je vrienden. Adrenaline gegarandeerd!

On- en offline aanwijzingen én contact via WhatsApp.

Van uitzoeken en verbanden leggen tot puzzelen: volop afwisseling en uitdaging.

Ontrafel samen met je vrienden het geheim

Eva vindt een oude koffer. Van wie zou deze zijn? Nieuwsgierig besluit ze de koffer te openen. En dan … kan ze niets anders doen dan naar adem happen. Wat de koffer zit vol met foto’s. Tientallen foto’s. Allemaal van haar. Ze doet geen oog meer dicht.

Ontdek jij samen met jouw vrienden, familieleden of collega’s van wie de koffer is? En wat diegene in hemelsnaam van plan is? Ga de uitdaging aan, bestel De Stalker: een uitdagend escape room spel voor denkers én doeners.

Dit kun je verwachten

De tweede escapekoffer van Eigenaar Onbekend is een feit! Wij presenteren met trots onze tweede thuisbeleving ‘De Zwerver’. Een escapespel met:

  • Hersenkrakers voor denkers én doeners
  • Verrassende attributen
  • On- en offline aanwijzingen


Ga jij de uitdaging aan en breng je ons bij de eigenaar van de koffer?

Refill De Stalker

18,50

Combi De Stalker

73,50

Veelgestelde vragen

We adviseren een team van 3 tot 6 personen, zo blijft iedereen bezig en betrokken bij het verhaal en het spel. Je kunt de koffer ook met 2 personen spelen, trek er dan wel wat meer tijd voor uit 😉
Soms kan het helpen om een puzzel even weg te leggen en eerst met een andere puzzel aan de slag te gaan of de puzzel aan iemand anders te geven, die er misschien met een andere blik naar kijkt. Kom je er toch niet uit? Geen paniek! Scan de QR code of type het webadres in dat je vindt op de instructiebrief, zo kom je op de hulppagina van de betreffende koffer. De hints helpen je weer op weg!

Tja…dat kunnen we natuurlijk niet verklappen. We kunnen wel al beloven dat de koffer een duidelijke spelinstructie bevat, een link naar het hint systeem dat jou verder op weg helpt als je vastloopt, een introductie, spannend en meeslepend verhaal en heel veel uitdagende puzzels!

Geen probleem! Het spel is niet tijdsgebonden. Neem de tijd die jij nodig hebt.

Pre order nu de nieuwste koffer van Eigenaar Onbekend ‘De Zwerver’ en heb deze escapebeleving eind november als eerste in huis!

Open de doos: daarin vind je de koffer en een enveloppe. Lees vervolgens de documenten in de enveloppe goed door. Deze helpen je om het spel te starten!

Play Video