De Zwerver

Wie is deze zwerver, waar is Bella’s baasje?
Help jij ons bij deze mysterieuze verdwijning?

Ontwikkeld in samenwerking met Kamer 237, een van de beste escaperooms van de wereld.

Avondvullend spel voor jou en je vrienden. Adrenaline gegarandeerd!

On- en offline aanwijzingen én contact via WhatsApp.

Van uitzoeken en verbanden leggen tot puzzelen: volop afwisseling en uitdaging.

Mysterie van 'De Zwerver'
Los het Samen Op

Hoe is het mogelijk dat iemand zomaar van de aardbodem verdwijnt? En hoe belandde hij eigenlijk op straat? Vragen die onbeantwoord blijven, nu hij zonder enig spoor verdwenen is. Maandenlang was hij een bekend gezicht naast het hotel, altijd vergezeld door zijn trouwe hond. Tot op een dag, Lotte van de receptie, de hond, Bella, alleen aantrof, sjouwend met de koffer van haar eigenaar. Het arme beestje. We kunnen niet zomaar toekijken. In die koffer liggen vast de antwoorden verscholen! Wie was deze man zonder thuis? En waar is de eigenaar van Bella gebleven?

“De Zwerver” omhult zich met raadsels en geheimen, een verhaal waarin niets is zoals het lijkt. Deze thuis-escape ervaring van Eigenaar Onbekend daagt je uit om de diepte in te duiken en de waarheid te achterhalen.

Sta jij klaar voor dit mysterie? Bestel “De Zwerver” nu. Een spannende nieuwe escapekoffer van Eigenaar Onbekend, perfect voor zowel denkers als doeners.

Dit kun je verwachten

Ontdek het mysterie achter “De Zwerver”. Deze unieke thuisbeleving dompelt je onder in een verhaal vol geheimen en vraagt om jouw scherpzinnigheid en actiebereidheid. Hier zijn drie redenen waarom “De Zwerver” niet mag ontbreken in jouw collectie van escaperoom spellen:

  • Intrigerende puzzels en raadsels: Elke clue leidt je dieper het mysterie in, met verrassingen op elke hoek.

  • Dynamische interactie en unieke items: Verbind de fysieke wereld met digitale aanwijzingen en beleef het verhaal op een interactieve wijze.

  • Intellectuele uitdagingen: Ontworpen voor zowel de denkende geest als de praktisch ingestelde speler, biedt “De Zwerver” hersenkrakers die je aan het denken zetten.


Ben jij klaar om de geheimen te ontrafelen en de ware eigenaar van de koffer te vinden? Laat “De Zwerver” je leiden op een avontuur dat je niet snel zult vergeten.

De Zwerver

59,50

Refill De Zwerver

18,50

Combi De Zwerver

73,50

Veelgestelde vragen

We adviseren een team van 3 tot 6 personen, zo blijft iedereen bezig en betrokken bij het verhaal en het spel. Je kunt de koffer ook met 2 personen spelen, trek er dan wel wat meer tijd voor uit 😉
Soms kan het helpen om een puzzel even weg te leggen en eerst met een andere puzzel aan de slag te gaan of de puzzel aan iemand anders te geven, die er misschien met een andere blik naar kijkt. Kom je er toch niet uit? Geen paniek! Scan de QR code of type het webadres in dat je vindt op de instructiebrief, zo kom je op de hulppagina van de betreffende koffer. De hints helpen je weer op weg!

Tja…dat kunnen we natuurlijk niet verklappen. We kunnen wel al beloven dat de koffer een duidelijke spelinstructie bevat, een link naar het hint systeem dat jou verder op weg helpt als je vastloopt, een introductie, spannend en meeslepend verhaal en heel veel uitdagende puzzels!

Geen probleem! Het spel is niet tijdsgebonden. Neem de tijd die jij nodig hebt.

Indien op voorraad, dan ontvang je jouw bestelling binnen 2 werkdagen.

Open de doos: daarin vind je de koffer en een enveloppe. Lees vervolgens de documenten in de enveloppe goed door. Deze helpen je om het spel te starten!

Play Video
Play Video