Ontsnap aan de kerstdrukte:
Het ultieme thuis escape room kerstpakket!

Geef je team een kerstpakket dat de gebruikelijke grenzen overschrijdt. Met ‘De Stalker’ haal je niet alleen een spannend spel in huis, maar ook een ervaring die de banden tussen collega’s, vrienden en familie versterkt en voor onvergetelijke herinneringen zorgt. Deze kerst, laat de Stalker jullie uitdagen en breng de ware detectives in jullie naar boven!

Wacht niet langer, bestel nu dit unieke thuis escape room spel als kerstpakket en geef je collega’s een avontuur dat ze niet snel zullen vergeten!

Renata V.
Lees verder
Super mooi gemaakt en goed in elkaar gezet. Helemaal compleet afgemaakt met echte slotjes e.d. We hebben een heerlijke puzzel avond gehad!
Els
Lees verder
Leuk spel. We hebben het met z’n vijven gespeeld en zijn best een tijd bezig geweest. Soms ging een puzzel heel snel maar we hebben ergens ook wel een hint nodig gehad om verder te komen. Zeker een aanrader!
Marlot
Lees verder
Gezellig en avondvullend programma, origineel opgezet met puzzels die precies uitdagend genoeg zijn, leuk om eens ervaren te hebben!
Marein
Lees verder
Ik heb vaker escape spellen gespeeld voor thuis, maar zo een als deze nog niet. Doordat je tastbare elementen hebt waarmee je puzzels moet oplossen, maakt dit escape spel het een echte beleving. Kortom: een echte aanrader!

Dit kun je verwachten

De Stalker is geen doorsnee escape room spel. Het is een meeslepend avontuur dat zich afspeelt in de duistere wereld van een ongrijpbare stalker. Jij en je team zullen in de huid kruipen van een groep detectives die de missie hebben om de geheimen van deze mysterieuze fi guur te ontrafelen en een einde te maken aan zijn sinistere plannen. Elk detail telt en samenwerking is van cruciaal belang om te ontsnappen aan zijn greep. De stalker is een escapespel met:

Hersenkrakers voor denkers én doeners
Toffe attributen
On- en offline aanwijzingen
Een verrassende ontknoping

Benieuwd naar ‘De Stalker’? Bekijk nu de trailer:

Meer informatie? Vraag hier vrijblijvend een offerte aan

Play Video