NIEUW! De Zwerver, pre-order ‘m nu

“Hoe kan iemand nu zomaar verdwijnen? Hoe kwam hij überhaupt op straat terecht? We kunnen het hem zelf niet meer vragen. Hij is spoorloos. Maandenlang bivakkeerde hij met z’n hond naast het hotel. Toen zag Lotte van de receptie Bella ineens helemaal alleen, slepend met de koffer van haar baasje. Arm dier. We laten ze niet aan hun lot over. Die koffer, daarin moeten antwoorden te vinden zijn! Wie is deze zwerver? Wáár is Bella’s baasje?”

De verdwijning van ‘De Zwerver’ is omgeven met mysterieuze en verdachte omstandigheden. In dit verhaal is niets wat het lijkt. Het is jouw uitdaging om alles te ontrafelen. De Zwerver is de nieuwe escapebeleving voor thuis van Eigenaar Onbekend.

Het nieuwe spel van Eigenaar Onbekend

De Zwerver is de opvolger van onze belevingsgame ‘De Stalker’. Een door velen gewaardeerd interactief escapespel waarin hotelmedewerkster Eva ontdekt dat ze in het geniep wordt gestalkt. Tussen de gevonden voorwerpen van het hotel waar ze werkt vindt ze een koffer vol met freaky foto’s van zichzelf. Lees hier meer over De Stalker.

Eigenaar Onbekend is een samenwerking tussen de verhalenvertellers van CLAP Communicatieregie en de spelmakers van escaperoom Kamer 237 uit Volkel. Zoals je van de makers van ‘De Stalker’ al gewend bent is ook dit weer een luxe koffer vol spannende spellen en ingenieuze puzzels.

  • Escapebeleving voor thuis
  • Verrassende raadsels & puzzels
  • Interactie online & toffe attributen
  • Hersenkrakers voor denkers én doeners

Speel De Zwerver als eerste!

Aan jou de taak om samen met je team de identiteit van De Zwerver te achterhalen. En daarmee diens vreemde en verdachte verdwijning te ontrafelen. Z’n koffer zit vol. Vind jij daartussen de antwoorden?

Pre-order De Zwerver nu, dan speel jij het spel als eerste.
We verwachten de eerste serie van De Zwerver eind november uit te leveren. Wacht dus niet te lang!

Play Video